Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Clearspring

Økologisk Hvidvinseddike

500 ml

Pris
DKK 41,00

Beskrivelse

Traditionel italiensk vineddike lavet på økologisk hvidvin, lagret på træfade. Hvidvinseddiken er ikke tilsat hverken karamel eller sulfitter.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Hvidvinseddiken her er perfekt til at give dine retter, den syre, som giver din ret kant eller modspil til sødme. F.eks. er den god i retter med løg eller søde og milde rodfrugter som rødbeder. Du kan også bruge hvidvinseddike, når du skal i gang med klassiske vinaigretter, mayonnaise eller bearnaisesauce

Ingredienser:

Økologisk hvidvin. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 89 kJ/21 kcal, Fedt 0 g, heraf mættede fedtsyrer 0 g, Kulhydrater 0,5 g, heraf sukkerarter 0,5 g, Protein 0,04 g, Salt 0,0375 g.

Leveres som tørvare.

82 kr. pr. ltr.