Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Clearspring

Økologisk Riseddike

250 ml

Medlemspris
DKK 30,56
Normalpris
DKK 33,95
Bliv medlem og spar DKK 3,39,- på denne vare.

Beskrivelse

Clearsprings riseddike er brun og fremstillet i Kyusyu i Japan. Den er lagret på traditionel vis, i delvist nedgravede lerkrukker. Smagen er frisk og syrlig, men med en underliggende sødme, som gør den velegnet til f.eks. tilberedning af ris til sushi.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Brug som nævnt den brune riseddike til tilberedning af sushi, men snyd dig ikke for at bruge den til at give asiatiske supper, wokretter, dressinger og marinader.

Ingredienser:

Vand, fermenteret økologisk ris (14%). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 113 kJ/27 kcal, Fedt 0 g, heraf mættede fedtsyrer 0 g, Kulhydrater 3,3 g, heraf sukkerarter 2 g, Protein 0,3 g, Salt 0,02 g.

122,22 kr. pr. ltr.