Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Clearspring

Økologisk Rødvinseddike

500 ml

Medlemspris
DKK 32,40
Normalpris
DKK 36,00
Bliv medlem og spar DKK 3,60,- på denne vare.

Beskrivelse

Traditionel italiensk vineddike lavet på økologisk rødvin, lagret på træfade. Rødvinseddiken er ikke tilsat hverken karamel eller sulfitter.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Rødvinseddiken her er perfekt til at give dine retter, den syre, som giver en ret kant eller modspil til sødme. F.eks. er den god i retter med løg eller søde og milde rodfrugter som rødbeder. Du kan også med fordel bruge den når der skal syltes, eller i gastricten når du laver sur-søde saucer til f.eks. vildt eller mørkt fjerkræ. 

Ingredienser:

Økologisk rødvin. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

64,80 kr. pr. ltr.