Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Emile Noël

Økologisk Sherryeddike

250 ml

Pris
DKK 60,00

Beskrivelse

Sherryeddiken fra Emile Noël stammer fra Sherry, eller rettere Jerez i Andalusien, i det sydvestlige Spanien, som er berømte for deres Sherry vine. Den upasteuriserede, smukt gyldne vineddike lagres i egetræsfade, hvilket giver eddiken dens distinkte “tangy” smagsnoter, som bedst kan oversættes til en raffineret syrlighed med toner af træ og nødder.

Den gode historie

Emile Noël Huilerie ligger imellem Provence og Cévennes i Sydfrankrig. Siden 1920 har de været berømte for deres ekstra jomfru (koldpressede) olier. Det er en familiedrevet virksomhed med en passion for at producere økologiske højkvalitets olier efter gamle håndværkstraditioner. 

Sådan kan du gøre

Her på Rigtigmad er vi voldsomt begejstrede for Emile Noël’s, sherryeddike. Vi bruger den til at bringe kontrast og karakter i vore `Nemme Retter´. Smagen er mere raffineret og dybere end almindelige hhv. rød- eller hvidvinseddike. Brug vineddiken i dine dressinger og vinaigretter, i dine saucer og til at give sødmefyldte grøntsager et syrligt modspil. Prøv f.eks. at give dine bløde løg et skud sherryvineddike og et par håndfulde bredbladede persille, næste gang du laver hakkebøffer af vores pragtfulde hakkede oksekød af græsfodrede køer.

Ingredienser:

100% økologisk sherryeddike. Indholder naturlige SULFITTER fra fermenteringen. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

240,00 kr. pr. ltr.