Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Beskrivelse

Clearsprings økologiske tamari, fremstilles i Japan af økologiske sojabønner efter traditionelle metoder. Opskriften har over 500 år på bagen, og foreskriver to somre på cedertræs fade for at opnå den rette dybe, intense, let salte og umamirige smag. Den umiddelbare forskel på tamari og soja er, at tamarien ikke er lavet på hvede, og derfor er glutenfri. Tamari laves ofte som biprodukt af miso produktionen.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Brug Clearsprings økologiske tamari, hvor du sædvanligvis bruger soja, dvs. i dine asiatiske dressinger, marinader, supper og saucer. Du kan også prøve at blande 1 dl finthakkede skalotteløg, lidt finthakket chili, den revne grønne skal og saften af en økologisk limefrugt, 1 fed finthakket hvidløg, 0,5 spsk. finthakket frisk ingefær med vores økologiske Tamari, og lad det trække natten over. Bland det med en 1 dl brunet smør og brug det som sauce til vores portioner af laks eller torsk eller til et stegt skånsk kyllingebryst.

Clearspring

Økologisk Tamari, Glutenfri

150 ml

48,50
Created with Lunacy Leveringspriser

Fragt fra kun 25,-

Fri fragt fra 1000,-

Created with Lunacy Leveringsdage

Hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag

100%
ØKOLOGISK
UDEN
GLUTEN
UDEN
LAKTOSE
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
KOLONIAL VARE
100%
ØKOLOGISK
UDEN
GLUTEN
UDEN
LAKTOSE
UDEN
SUKKER
UDEN
GMO
KOLONIAL VARE

Beskrivelse

Clearsprings økologiske tamari, fremstilles i Japan af økologiske sojabønner efter traditionelle metoder. Opskriften har over 500 år på bagen, og foreskriver to somre på cedertræs fade for at opnå den rette dybe, intense, let salte og umamirige smag. Den umiddelbare forskel på tamari og soja er, at tamarien ikke er lavet på hvede, og derfor er glutenfri. Tamari laves ofte som biprodukt af miso produktionen.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Brug Clearsprings økologiske tamari, hvor du sædvanligvis bruger soja, dvs. i dine asiatiske dressinger, marinader, supper og saucer. Du kan også prøve at blande 1 dl finthakkede skalotteløg, lidt finthakket chili, den revne grønne skal og saften af en økologisk limefrugt, 1 fed finthakket hvidløg, 0,5 spsk. finthakket frisk ingefær med vores økologiske Tamari, og lad det trække natten over. Bland det med en 1 dl brunet smør og brug det som sauce til vores portioner af laks eller torsk eller til et stegt skånsk kyllingebryst.

Ingredienser:

SOJAbønner* (46%), vand, havsalt, mirin* (sød ris*, vand, riskultur*) (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 415 kJ/98 kcal, Fedt 0g, heraf mættede fedtsyrer 0g, heraf enkeltumættede fedtsyrer 0g, heraf flerumættede fedtsyrer 0g, Kulhydrater 8,4g, heraf sukkerarter 0,6g, Protein 15g, Salt 19,4g.

Leveres som tørvare.

323,33 kr. pr. ltr.