Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Clearspring

Økologisk Tamari, Glutenfri

150 ml

Pris
DKK 47,00

Beskrivelse

Clearsprings økologiske tamari, fremstilles i Japan af økologiske sojabønner efter traditionelle metoder. Opskriften har over 500 år på bagen, og foreskriver to somre på cedertræs fade for at opnå den rette dybe, intense, let salte og umamirige smag. Den umiddelbare forskel på tamari og soja er, at tamarien ikke er lavet på hvede, og derfor er glutenfri. Tamari laves ofte som biprodukt af miso produktionen.

Den gode historie

Firmaet Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Brug Clearsprings økologiske tamari, hvor du sædvanligvis bruger soja, dvs. i dine asiatiske dressinger, marinader, supper og saucer. Du kan også prøve at blande 1 dl finthakkede skalotteløg, lidt finthakket chili, den revne grønne skal og saften af en økologisk limefrugt, 1 fed finthakket hvidløg, 0,5 spsk. finthakket frisk ingefær med vores økologiske Tamari, og lad det trække natten over. Bland det med en 1 dl brunet smør og brug det som sauce til vores portioner af laks eller torsk eller til et stegt skånsk kyllingebryst.

Ingredienser:

SOJAbønner* (46%), vand, havsalt, mirin* (sød ris*, vand, riskultur*) (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 832 kJ/196 kcal, Fedt 0,2 g, heraf mættede fedtsyrer <0,1 g, heraf enkeltumættede fedtsyrer <0,1 g, heraf flerumættede fedtsyrer <0,1 g, Kulhydrater 34 g, heraf sukkerarter 1,8 g, Protein 13,7 g, Salt 15,9 g.

Leveres som tørvare.

313,33 kr. pr. ltr.