Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Clearspring

Ristet Økologisk Sesamolie

250 ml

Medlemspris
DKK 45,86
Normalpris
DKK 50,95
Bliv medlem og spar DKK 5,09,- på denne vare.

Beskrivelse

Clearsprings økologiske, uraffinerede sesamolie er lavet på ristede sesamfrø som koldpresses. Farven og smagen er dyb og rig.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Den ristede sesamolie er selvskreven i det asiatiske køkken, hvor den bruges til at give supper, dressinger, marinader og saucer smagsmæssig dybde. 

Ingredienser:

Økologisk, koldpresset, ristet sesamolie. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3404 kJ/828 kcal, Fedt 92 g, heraf mættede fedtsyrer 14 g, heraf enkeltumættede fedtsyrer 36 g, heraf flerumættede fedtsyrer 37 g, Kulhydrater 0 g, heraf sukkerarter 0 g, Protein 0 g, Salt 0 g.

Leveres som tørvare.

183,42 kr. pr. ltr.