Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
ALB-Gold

Økologisk Båndpasta af Spelt

250 gram

Medlemspris
DKK 25,11
Normalpris
DKK 27,90
Bliv medlem og spar DKK 2,79,- på denne vare.

Beskrivelse

Traditionel bånd pasta baseret på økologisk speltmel og ditto æg. For dig, der gerne vil fokusere på de gamle kornsorter. Spelt, den hvede vi kender i dags forfader, er rig på protein og herunder også gluten.

Den gode historie

Dette er et familieejet foretagende, med beliggenhed i Swaben i Sydtyskland. Regionen er kendt for den mellemeuropæiske pasta variant Spätzle, hvilket danner det naturlige grundlag for familiens interesser for pasta. Det manifesterer sig tydeligst i det faktum, at familien producerer mere end 150 forskellige typer pasta, hvilket er grunden til, at Rigtigmad netop entrerer med ALB-GOLD, i stedet for en traditionel Italiensk påsat producent. Vi var nemlig på udkig efter en passioneret producent, som samtidigt med at producere de generiske pastatyper, baseret på durumhvede, også havde øje for og ekspertise i, at producere andre pastatyper.  Pastatyper som tilgodeser den stigende mængde forbrugere, som har decideret allergi eller intolerance overfor pasta baseret på durumhvede.

Sådan kan du gøre

Når du koger en ”almindelig”, tørret pasta, så gør gerne følgende. Sæt en stor gryde over blusset. Beregn gerne 1 liter vand og 10 gram uraffineret salt til 100 gram pasta. Lad vandet spilkoge, inden du tilsætter din pasta. Rør gerne i pastaen undervejs, så den ikke sætter sig i bunden. Kogetiden afhænger meget af, hvilken type pasta du har valgt, så tjek altid anvisningen på pakken, og tjek altid konsistensen ved at smage på din pasta inden du hælder vandet fra. De fleste foretrækker deres pasta “al dente” dvs. med en smule bid. Især er det vigtigt, at du ikke koger din pasta for længe, hvis du skal videre tilberede din pasta til f.eks. Cacia e Pepe eller Al Carbonara.

Ingredienser:

Økologisk speltmel, økologisk æg (10%). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1577kJ/372kcal, Fedt 2,4g, Heraf mættede fedtsyre 0,6g, Kulhydrater 73g, Heraf sukkerarter 0,9g, Protein 13g, Salt 0,04g.

Leveres som tørvare.

100,44 kr. pr. kg