Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Vignola

Økologisk Bulgur

500 gram

Pris
DKK 28,50

Beskrivelse

Bulgur er dampede, afskallede, knækkede og tørrede kerner af durumhvede og forbindes mest med det mellemøstlige køkken, hvor bulguren anvendes i et væld af retter. Smagen er neutral, som de fleste produkter vi kender af (durum) hvede.

Den gode historie

Firmaet Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Brug vores økologiske bulgur som tilbehør til mellemøstlige, herligt krydrede stuvninger og gryderetter samt farsretter, salater og brød eller som erstatning for ris og kartofler.

Ingredienser:

Økologisk hård knækket HVEDE. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1474kJ/349kcal, Fedt 1,8g, Heraf mættede fedtsyre 0,26g, Kulhydrater 65g, Heraf sukkerarter 2,4g, Protein 11,9g, Salt <0,01g.

Leveres som tørvare.

57,00 kr. pr. kg