Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
La Risaia

Økologisk Grødris

500 gram

Medlemspris
DKK 23,85
Normalpris
DKK 26,50
Bliv medlem og spar DKK 2,65,- på denne vare.

Beskrivelse

Risen her skattes for sin korte, runde riskorn og det perlemors-agtige skær, men nok mest pga. kornenes evne til absorbere store mængder væske.

Den gode historie

Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Den milde smag gør kornene velegnede som garniture i supper, som selvstændig ret og i japansk inspirerede retter samt ikke mindst som base i klassisk risengrød. 

Ingredienser:

Økologisk grødris. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1504kJ/354kcal, Fedt 0,4g, Heraf mættede fedtsyre 0,1g, Kulhydrater 80,4g, Heraf sukkerarter 0,2g, Protein 6,7g, Salt 0,01g.

Leveres som tørvare.

47,70 kr. pr. kg