Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Vignola

Økologisk Hvide Arborio Risottoris

500 gram

Pris
DKK 36,00

Beskrivelse

Arborio ris har sit navn fra byen af samme navn på Po sletten i det nordlige Italien, som er kendt for sin risproduktion. De store, runde Arborio riskorn er med det store indhold af stivelse, perfekte når der skal laves klassisk italiensk risotto. Smagen er neutral, dog rund og behagelig.

Den gode historie

Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Arborio Ris og risotto passer sammen som hånd i handske. Desværre er der ikke helt plads til at bringe opskriften her, men Rigtigmad’s favorit type er helt sikkert den lette og cremede version, som Damiano fra Enomania på Vesterbro i Kbh laver den. Ud over at bruge arboriorisen til risotto, så egner de sig faktisk også super godt til rissalat.

Ingredienser:

Økologisk Arborio hvide risottoris. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1504kJ/354kcal, Fedt 0,4g, Heraf mættede fedtsyre 0,1g, Kulhydrater 80,4g, Heraf sukkerarter 0,2g, Protein 6,7g, Salt 0,01g.

Leveres som tørvare.

72,00 kr. pr. kg