Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
ALB-Gold

Økologisk Penne

500 gram

Pris
DKK 35,90

Beskrivelse

Traditionel pasta penne, baseret på økologisk durumhvede. Navnet relaterer som de fleste pastatyper til noget, der ligner i formen, her er det naturligvis det traditionelle penne-hoved.

Den gode historie

Dette er et familieejet foretagende, med beliggenhed i Swaben i Sydtyskland. Regionen er kendt for den mellemeuropæiske pasta variant Spätzle, hvilket danner det naturlige grundlag for familiens interesser for pasta. Det manifesterer sig tydeligst i det faktum, at familien producerer mere end 150 forskellige typer pasta, hvilket er grunden til, at Rigtigmad netop entrerer med ALB-GOLD, i stedet for en traditionel Italiensk påsat producent. Vi var nemlig på udkig efter en passioneret producent, som samtidigt med at producere de generiske pastatyper, baseret på durumhvede, også havde øje for og ekspertise i, at producere andre pastatyper.  Pastatyper som tilgodeser den stigende mængde forbrugere, som har decideret allergi eller intolerance overfor pasta baseret på durumhvede

Sådan kan du gøre

Når du koger en ”almindelig”, tørret pasta baseret på durumhvede og evt. æg, så gør gerne følgende. Sæt en stor gryde over blusset. Beregn gerne 1 liter vand og 10 gram uraffineret salt til 100 gram pasta. Lad vandet spilkoge, inden du tilsætter din pasta. Rør gerne i pastaen undervejs, så den ikke sætter sig i bunden. Kogetiden afhænger meget af, hvilken type pasta du har valgt, så tjek altid anvisningen på pakken, og tjek altid konsistensen ved at smage på din pasta, inden du hælder vandet fra. De fleste foretrækker deres pasta “al dente” dvs. med en smule bid. Især er det vigtigt, at du ikke koger din pasta for længe, hvis du skal videre tilberede din pasta til f.eks. Cacia e Pepe eller Al Carbonara.

Ingredienser:

Økologisk DURUM HVEDE semuljemel. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1517kJ/358kcal, Fedt 1,7g, Heraf mættede fedtsyre 0,4g, Kulhydrater 72g, Heraf sukkerarter 3,6g, Protein 12g, Salt <0,01g.

Leveres som tørvare.

71,80 kr. pr. kg