Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Vignola

Økologisk Quinoa

500 gram

Pris
DKK 49,00

Beskrivelse

Trods en lang lang historie i det Sydamerikanske køkken, ja så er Quinoa en relativt ny ingrediens i danskernes køkkener. Den er dog hurtigt blevet ret populær blandt især vegetarer og veganere i jagten på at finde gode alternativer til en varieret kost. Quinoa indeholder en del gode næringsstoffer, den smager herligt, og har en skøn tilfredsstillende konsistens og tillige en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Den gode historie

Firmaet Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Quinoa har som nævnt en meget bred vifte af muligheder for anvendelse. Det simpelste er at tilberede og anvende den lidt ligesom ris. Skyl quinoaen omhyggeligt et par gange, hvorefter den koges ved moderat varme i letsaltet vand eller bouillon, gerne med lidt aromatiske urter, i ca. 10 min, hvorefter den skal trække lige så længe under låg. Beregn 1 del quinoa til 2 dele vand eller bouillon.

Ingredienser:

100% økologisk hvid quinoa. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1541kJ/368kcal, Fedt 6g, Heraf mættede fedtsyre 0,7g, Kulhydrater 64,2g, Heraf sukkerarter 0g, Protein 14g, Salt 0,01g.

Leveres som tørvare.

98,00 kr. pr. kg