Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Vignola

Økologisk Sorte Ris

500 gram

Medlemspris
DKK 45,90
Normalpris
DKK 51,00
Bliv medlem og spar DKK 5,10,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores sorte ris, også kaldet veneriske ris, er udover selvfølgeligt at være økologiske og naturligt sorte, så er de, i modsætning til de fleste andre typer ris, milde og har en behagelig bitter smag og duft, som kendere referer til som “lidt i nærheden af friskbagt brød”. Risene er meget lidt udbredte og dyrkes i Piemonte og på Sardinien.

Den gode historie

Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Brug vores sorte ris som du bruger andre fuldkornsris som f.eks. røde, brune eller vilde ris. Skyld dem omhyggeligt og kom dem i kogende letsaltet vand eller endnu bedre i en aromatisk bouillon. Beregn 1 del ris til 2 dele væske. Skru ned og lad risene småkoge 40 - 45 minutter, hvorefter de tages af varmen. Lad dem trække med lidt olivenolie eller en klat smør 5 - 10 minutter. Spis risene varme eller brug dem kolde i skønne vitale salater.

Ingredienser:

100% økologisk sorte ris. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1529kJ/357kcal, Fedt 1,9g, Heraf mættede fedtsyre 0,5g, Kulhydrater 77,4g, Heraf sukkerarter 1,2g, Protein 7,5g, Salt 0,02g.

Leveres som tørvare.

91,80 kr. pr. kg