Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Vignola

Økologiske Chiafrø

500 gram

Pris
DKK 61,00

Beskrivelse

Brugen af Chiafrø har haft en enorm fremgang i Danmark i de seneste år. Chiafrø har mange gode egenskaber bl.a. pga. indholdet af en del sunde fedtstoffer som omega 3, samt protein og nyttige kostfibre.

Den gode historie

Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Brug chiafrø i dit bagværk, i din morgengrød eller i din smoothie f.eks. sammen med vores frosne grøntsager, frugt og bær fra Magnihill. Men husk at det anbefalede daglige indtag begrænser sig til 15 g.

Ingredienser:

Økologiske sorte chiafrø. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1992kJ/486kcal, Fedt 30,74g, Heraf mættede fedtsyre 3,8g, Kulhydrater 42,12g, Heraf sukkerarter <0,5g, Protein 16,54g, Salt 0,02g.

Leveres som tørvare.

122,00 kr. pr. kg