Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Vignola

Økologiske Gule Ærter

500 gram

Medlemspris
DKK 25,20
Normalpris
DKK 28,00
Bliv medlem og spar DKK 2,80,- på denne vare.

Beskrivelse

En gul ærte er en tørret ært, hvor den yderste skal fjernes, og selve ærten flækkes. Gule ærter har dannet grundbasen i bondekøkkenet over hele verden, og var i særdeleshed grundstenen i almuens basiskost i den europæiske middelalder. Smagen er mild og ganske let nøddeagtig. Den gule ært indeholder store mængder protein og gode kostfibre.

Den gode historie

Firmaet Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Den gule ærte er naturligvis essentiel, når du skal lave en god gang klassisk Gule ærter, som jo vil blive helt fantastisk med vores confiterede and, vores hele stykker røgede bacon og naturligvis også med vores små brunch pølser og en masse skønt vintergrønt.

Tilhører du generationerne, der aldrig helt har forstået konceptet omkring de Gule ærter, ja så kan du i stedet bruge ærterne i de mange indiske og asiatiske opskrifter på puréer, gryderetter og vegetariske retter, hvor man bruger ærterne sammen skønne grøntsager, og med en af de mange herlige karryblandinger vi også har i sortimentet.

Ingredienser:

100% økologiske gule ærter. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1324kJ/314kcal, Fedt 1,8g, Heraf mættede fedtsyre 0,3g, Kulhydrater 45,7g, Heraf sukkerarter 1,6g, Protein 20,6g, Salt <0,01g.

Leveres som tørvare.

50,40 kr. pr. kg