Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Vignola

Økologiske Kikærter

500 gram

Medlemspris
DKK 26,10
Normalpris
DKK 29,00
Bliv medlem og spar DKK 2,90,- på denne vare.

Beskrivelse

Kikærten har været dyrket i landbrugets vugge, Mesopotamien, siden man startede med at dyrke jorden. Smagen er behagelig, let pikant bitter og med en umiskendelig nøddeagtig smag.

Den gode historie

Firmaet Riso Vignola’s rødder kan spores tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor Giovanni Vignola startede med at udvælge, opkøbe, forarbejde, pakke og distribuere ris fra markerne i Po området. Siden har Vignola perfektioneret deres metier til også at omfatte flere typer af ris, frø og gryn fra andre verdensdele, som undergår den samme minutiøse proces ift. udvælgelse af såsæden, dyrkningsmetoderne og at regler for økologisk og biodynamisk produktion overholdes. Dette gøres for at sikre, at den ekstremt høje kvalitet overholdes, at miljøet skånes mest muligt undervejs, men i særdeleshed for at sikre, at næringsværdien er størst mulig.

Sådan kan du gøre

Kikærten har et utal af anvendelsesmuligheder, men som tommelfingerregel er det meget vigtigt, at du udvander ærterne, af flere omgange, i friskt vand, gerne over 24 - 32 timer, hvorefter du småkoger dem til, at de er netop møre. Gerne med lidt aromatiske urter og grønt i kogevandet. Regn med at 1 dl. tørrede kikærter giver 3 dl. ’våde’ kikærter. Når kikærterne er tilberedte, kan de bruges i salater, grøntsagstilbehør, i sammenkogte retter eller purerede med tahin, hvidløg og olivenolie til en skøn hummus.

Ingredienser:

100% økologiske kikærter. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1438kJ/342kcal, Fedt 6,4g, Heraf mættede fedtsyre 1,2g, Kulhydrater 42,9g, Heraf sukkerarter 2,9g, Protein 19,5g, Salt 0,12g.

Leveres som tørvare.

52,20 kr. pr. kg