Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Søbogaard

Dansk Bihonning

450 gram

Medlemspris
DKK 35,10
Normalpris
DKK 39,00
Bliv medlem og spar DKK 3,90,- på denne vare.

Beskrivelse

Denne honning fra Søbogaard er ikke økologisk, men vi kunne ikke undlade at tage den ind i sortimentet, da vi først smagte de gyldne dråber. Bierne samler nektaren til honningen på Feddet ved Præstø fjord, hvor de hovedsagelig “trækker” på blåbær og hindbær, hvilket giver honningen en særdeles lækker duft og smag.

Den gode historie

Grundlæggeren af “Søbogaard”, Poul Hansen er vokset op på gården Søbogaard, som ligger smukt ned til Kimmerslev sø i et fredet område på Midtsjælland. I foråret 1976 ankom de 2 første bifamilier, bestående af 80.000 bier, og snart fik de midtsjællandske skove og kløvermarker besøg af Søbogaards bier, der ret hurtigt producerede mere honning end familien Hansen selv kunne spise. Derfor er Søbogaards lækre honninger nu at finde i Rigtigmads sortiment

Sådan kan du gøre

Brug Søbogaards økologiske honning som erstatning for raffineret sukker, som f.eks. i mange af dine dessertopskrifter. eller der hvor man normalt søder, men pas på, honningen søder ca. 4 gange så kraftigt som f.eks. raffineret sukker. Prøv den i vore skønne Teer fra Sing Tehus.

Ingredienser:

100% økologisk bihonning. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

78,00 kr. pr. kg