Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Clearspring

Italiensk Tomatpuré, Passata

700 gram

Medlemspris
DKK 24,25
Normalpris
DKK 26,95
Bliv medlem og spar DKK 2,70,- på denne vare.

Beskrivelse

Puré af økologiske og biodynamiske tomater uden nogen anden tilsætning. 100 % ren smag af friskhøstede, solmodne italienske tomater. Puréen er Demeter-certificeret.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Brug tomatpuréen fra Clearspring til den skønneste basis-sovs til alle dine italienske favoritretter, som topping til din pizza, tomatsovsen til dine pastatilberedninger, eller som base i din Sauce Bolognese. Snit løg, hvidløg, frisk rød chili, og sauter det i lidt god olivenolie. Tilsæt tomatpuréen tillige med oregano, timian, rosmarin, citronsaft og skal. Lad det koge igennem til saucen tykner. Gøres færdig med salt, peber samt evt. friskhakket basilikum og persille. Hvis du tilføjer lidt røget chipotlebacon i saucen, jah, det gør den bestemt ikke ringere…

Ingredienser:

100% økologiske tomater. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 142 kJ / 34 kcal, Fedt 0,3 g, heraf umættede fedtsyrer 0 g, Kulhydrat 3,4 g, heraf sukkerarter 3,4 g, Protein 1,6 g, Salt 0,02 g.

Leveres som tørvare.

34,65 kr. pr. kg