Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
NOAN

NOAN grønne græske oliven m/sten i saltvand

300 gram

Medlemspris
DKK 64,80
Normalpris
DKK 72,00
Bliv medlem og spar DKK 7,20,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores grønne lækre oliven er af 1. sortering af den græske oliven af sorten Amfissa. De fine grønne oliven har et fast og sprødt bid, og smagen er forholdvis mild og lidt frugtig.

Den gode historie

NOAN er et familieejet foretagende, startet i 2009 af Margit og Richard, som sammen med et dedikeret team af professionelle fra olivenolie-produktionens forunderlige verden står bag en virkelig god olivenolie. Teamet drives af tanken om, at man gennem et salg af økologiske højkvalitets produkter kan skabe økonomisk bæredygtighed, og derigennem hjælpe børn fra familier med økonomiske og sociale udfordringer med, at få ordentlig undervisning og en bedre fremtid. Konceptet er bygget på seks principper: økologisk, fairtrade og rent fremstillet, for sundhed, glæde og ansvarlighed for fremtiden.

Ingredienser:

Grønne græske oliven med sten (Amfissa)*, vand, havsalt, mælkesyre, citronsyre (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 703 kJ/168k kcal, Fedt 17,2, Heraf mættede Fedtsyre 2,7g, Kulhydrat 2,1g, Heraf sukkerarter 0,2g, Protein 1,2g, Salt 4g.

Leveres som tørvare.

216,00 kr. pr. kg