Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Søbogaard

Økologisk Dansk Honning, Sjælland

450 gram

Medlemspris
DKK 60,30
Normalpris
DKK 67,00
Bliv medlem og spar DKK 6,70,- på denne vare.

Beskrivelse

Det er desværre langt fra alle agerbrugsdyrkere, der kan se det indlysende, fornuftige og rigtige i at producere uden brug af uhensigtsmæssige sprøjtegifte, derfor er økologisk honning desværre et særsyn i Danmark. Det skyldes, at der ved økologisk honning kræves at alle nektar- og pollenkilder i en radius på 3 km, udelukkende skal bestå af økologisk beplantning eller vild bevoksning. Heldigvis dyrkes alt på halvøen Asnæs økologisk, og her kan bierne finde planter, der giver Søbogaards skønne økologiske honning en delikat og signifikant note af hvidtjørnens blomster.

Den gode historie

Grundlæggeren af “Søbogaard”, Poul Hansen er vokset op på gården Søbogaard, som ligger smukt ned til Kimmerslev sø i et fredet område på Midtsjælland. I foråret 1976 ankom de 2 første bifamilier, bestående af 80.000 bier, og snart fik de midtsjællandske skove og kløvermarker besøg af Søbogaards bier, der ret hurtigt producerede mere honning end familien Hansen selv kunne spise. Derfor er Søbogaards lækre honninger nu at finde i Rigtigmads sortiment.

Sådan kan du gøre

Brug Søbogaards økologiske honning som erstatning for raffineret sukker, som f.eks. i mange af dine dessertopskrifter. eller der hvor man normalt søder, men pas på, honningen søder ca. 4 gange så kraftigt som f.eks. raffineret sukker. Den er pragtfuld i vore skønne Teer fra Sing Tehus.

Ingredienser:

100% økologisk bihonning. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som tørvare.

134,00 kr. pr. kg