Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Clearspring

Økologisk Kokoscreme

200 ml

Medlemspris
DKK 19,75
Normalpris
DKK 21,95
Bliv medlem og spar DKK 2,20,- på denne vare.

Beskrivelse

Kokoscremen her er lavet på Sri Lanka af afskallet, revet økologisk kokoskød som presses, filtreres og separeres til et indhold på 30% fedt. Resultatet er et fedt, cremet og utroligt velsmagende alternativ til piskefløde, og til dem der elsker smagen af kokos, eller måske har en udfordring med mejeriprodukter.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Pga. det høje indhold af kokosfedt er cremen, det perfekte, sunde alternativ til dem der f.eks. har problemer med at indtage mælkeprodukter, eller bare synes, at kokos smager fantastisk. Cremen kan piskes til skum, og dermed bruges som sådan, eller indgå i desserter som chokolademousse, fromager og andre steder hvor du normalt bruger flødeskum.

Ingredienser:

Kokosnødder* (95%), vand (*= økologisk). Altid 100% økologisk indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1228 kJ/ 293 kcal, Fedt 30g, Heraf mættede fedtsyrer 29g, Kulhydrat 4g, Heraf sukkerarter 2,2g, Protein 1,4g, Salt 0,02g.

Leveres som tørvare.

98,78 kr. pr. ltr.