Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Clearspring

Økologisk Kokosmælk

400 ml

Pris
DKK 29,50

Beskrivelse

Kokoscremen her er lavet på Sri Lanka af afskallet, revet økologisk kokoskød som presses, filtreres og separeres til et indhold på 18% fedt. Resultatet er et fedt, cremet og utroligt velsmagende alternativ til piskefløde, og til dem der elsker smagen af kokos, eller måske har en udfordring med mejeriprodukter.

Den gode historie

Clearspring er en engelsk baseret familievirksomhed, som siden 80’erne har kæmpet for at bringe mestendels plantebaserede og i særdeleshed uraffinerede, økologiske og traditionelt fremstillede produkter af høj kvalitet ud til så mange som muligt. Det sker i den stålsatte tro, at økologi og respekt for jorden er vejen frem, hvis der skal være en beboelig jordklode til vores efterkommere i fremtiden. Samtlige produkter er veganske / vegetariske og frie for kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, GMO og gluten.

Sådan kan du gøre

Brug kokosmælken fra Clearspring i dine asiatiske yndlingsretter som indiske og thailandske curries, eller brug den der, hvor du bruger sødmælk, hvis du har udfordringer med traditionelle mejeriprodukter.

Ingredienser:

Vand, kokosnødder* (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 747 kJ/ 181 kcal, Fedt 18g, Heraf mættede fedtsyrer 16g, Kulhydrat 3,4g, Heraf sukkerarter 1,8g, Protein 1,4g, Salt <0,1g.

Leveres som tørvare.

73.75 kr. pr. ltr.