Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Münchner Kindl

Økologisk Mayonnaise m/ Citron

200 ml

Pris
DKK 39,50

Beskrivelse

Münchner Kindls Mayonnaise er en rigtig mayonnaise, lavet på rigtige æg og solsikkeolie. Den har den helt rigtige konsistens og et frisk strejf af de økologiske citroner, som mayonnaisen er smagsat med.

Den gode historie

For at lave en god mayonnaise må man bruge gode æg og for at få gode æg, så må man have gode økologiske høns, fodret med godt økologisk foder. De er sammen med solsikkeolie altså hovedbestanddelen i mayonnaisen her. Münchner Kindl samarbejder udelukkende med æg-producenter, som afstår fra at aflive og destruere de hanekyllinger, der er uden værdi i ægproduktionen, men lader dem vokse til og blive til mad.

Sådan kan du gøre

Citron-mayonnaisen er naturligvis skøn til fisk og skaldyr, men giv den også gerne en chance som base for en frisk salat dressing ved at røre den med olivenolie og vand samt masser af frisk hakkede, friske krydderurter

Ingredienser:

Solsikkeolie*, æggeblomme* (8%), vand, cognac eddike*, sukker*, havsalt, citron*, sennepsfrø*, urter*, krydderier* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3059kJ/743kcal, Fedt 80,7g, Heraf mættede fedtsyre 9,3kg, Kulhydrat 2,5g, Heraf sukker 2,4g, Protein 1,4g, Salt 1,4g.

Leveres som tørvare.

197,50 kr. pr. ltr.