Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Münchner Kindl

Økologisk Mayonnaise m/ Paprika

200 ml

Medlemspris
DKK 35,55
Normalpris
DKK 39,50
Bliv medlem og spar DKK 3,95,- på denne vare.

Beskrivelse

Münchner Kindl mayonnaise er en rigtig mayonnaise, lavet på rigtige æg og solsikkeolie og er smagsat med paprika. Den har den helt rigtige konsistens og en let pikant smag.

Den gode historie

For at lave en god mayonnaise må man bruge gode æg og for at få gode æg, så må man have gode økologiske høns, fodret med godt økologisk foder. De er sammen med solsikkeolie altså hovedbestanddelen i mayonnaisen her. Münchner Kindl samarbejder udelukkende med æg-producenter, som afstår fra at aflive og destruere de hanekyllinger, der er uden værdi i ægproduktionen, men lader dem vokse til og blive til mad. 

Sådan kan du gøre

Brug mayonnaisen til et kogt æg, i tunsalaten eller lav en gang makrelsalat med Makrel i tomat fra Pan do mar og Münchner Kindl mayonnaise med paprika. 

Ingredienser:

Solsikkeolie*, sennep* (26%) (vand, sennepsfrø*, cognac eddike*, krydderier*, urter*), sukker*, peberfrugt* (7%), æggeblomme*, løg*, cognac eddike*, vand, havsalt, tomatkoncentrat*, citron*, hvidvinseddike*, hvidløgspulver* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1959kJ/475kcal, Fedt 46,9g, Heraf mættede fedtsyre 5,4kg, Kulhydrat 10,1g, Heraf sukker 8,9g, Protein 2,3g, Salt 1,4g.

Leveres som tørvare.

177,75 kr. pr. ltr.