Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
München Kindl

Økologisk Mayonnaise m/ Ramsløg

200 ml

Medlemspris
DKK 35,55
Normalpris
DKK 39,50
Bliv medlem og spar DKK 3,95,- på denne vare.

Beskrivelse

München Kindls mayonnaise er en rigtig mayonnaise, lavet på rigtige æg og solsikkeolie og er smagsat med ramsløg. Den har den helt rigtige konsistens, en appellerende grøn farve og ramsløgets karakteristiske lette hvidløg smag.

Den gode historie

For at lave en god mayonnaise må man bruge gode æg og for at få gode æg, så må man have gode økologiske høns, fodret med godt økologisk foder. De er sammen med solsikkeolie altså hovedbestanddelen i mayonnaisen her. Münchner Kindl samarbejder udelukkende med æg-producenter, som afstår fra at aflive og destruere de hanekyllinger, der er uden værdi i ægproduktionen, men lader dem vokse til og blive til mad. 

Sådan kan du gøre

Ramsløgs-mayonnaisen er skøn til fisk og skaldyr, men også som dip til rå grøntsager eller måske som base til salatdressing, der vil den gøre underværker. 

Ingredienser:

Solsikkeolie*, æggeblomme*, vand, cognac eddike*, ramsløg* (0,3%), sukker*, havsalt, citron*, hvidløgspulver*, sennepsfrø*, urter*, krydderier* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2953kJ/718kcal, Fedt 77,8g, Heraf mættede fedtsyre 8,8g, Kulhydrat 2,9g, Heraf sukker 2,4g, Protein 1,5g, Salt 1,5g.

Leveres som tørvare.

177,75 kr. pr. ltr.