Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Kattinge Kraut

Økologisk Nordisk Kimchi

370 gram

Medlemspris
DKK 70,20
Normalpris
DKK 78,00
Bliv medlem og spar DKK 7,80,- på denne vare.

Beskrivelse

Kattinge Krauts version af den koreanske Kimchi er baseret på hvidkål, porrer og gulerod, godt krydret med tamari, paprika og chili, alt sammen er selvfølgeligt økologisk, ligesom kimchien er glutenfri. Smagen er umamirig, behagelig krydret og afbalanceret med syre, og med en pragtfuld sprødhed.

Den gode historie

På Hesselbjerggård ved Kattinge, tæt på Roskilde syder, bobler, og gærer det, på den gode måde, i glas og beholdere hvor rødkål, hvidkål og andre økologiske grøntsager og mælkesyre fermenteres. Resultatet er skønt, sprødt, velsmagende og god næring til din tarmflora, fyldt med vitaminer, kostfibre, mineraler og aktive mælkesyrebakterier. De forskellige produkter er ikke opvarmede eller pasteuriserede, men fuldstændig blottet for andre konserveringsmidler end atlanterhavssalt. Hesselbjerggård iagttager i øvrigt alle miljømæssige hensyn. Sund fornuft når det smager bedst.

Sådan kan du gøre

Kimchien passer godt som tilbehør til både kold, såvel som varm mad. Den er genial til at bringe struktur i salater eller som det perfekte tilbehør til en af vores skønne pølser eller til vores ligeså skønne fiskefrikadeller.

Ingredienser:

Hvidkål* (57%), vand, gulerødder* (11%), porrer* (8%), atlanterhavsalt, hvidløg*, paprika*, tamari SOYASAUCE**, chili*, vegansk mælkesyrekultur* (*= økologisk, **= økologisk og glutenfri). Indeholder levende mælkesyrebakterier. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 114 kJ/ 25 kcal, Fedt 0,3g, Heraf mættede fedtsyre 0g, Kulhydrater 4,1g, Heraf sukkerarter 0,8g, Fibre 1,7g, Protein 1,7g, Salt 1,3g.

Leveres som kølevare.

189,73 kr. pr. kg