Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Müncher Kindl

Økologisk Sennep m/ Hele Sennepsfrø

125ml

Pris
DKK 37,50

Beskrivelse

Gammeldags grov sennep af mellem styrke. Traditionel sennep med cremet konsistens og tilsat ganske lidt krydderier samt hele sennepskorn, som giver et lækkert “bid”.

Den gode historie

Münchner Kindl’s historie starter i 20’ernes München som en lille nebengeschäft til en Slagterbutik, der gav deres håndrørte sennep med, som en lille gave til de kunder, der købte pålægsvarer. Snart blev den lille gave så populær, at efterspørgslen steg, og vandt anerkendelse hos byens bedste borgere, kneiper, kroer og restauranter. Allerede dengang, inden det blev populært, som det er i dag, blev senneppen rørt på økologiske ingredienser.

Sådan kan du gøre

Brug senneppen som dyppelse til vores skønne pølser eller i vinaigrette, dressinger, marinader og til at montere saucer til fisk, fjerkræ og kød. Den fungerer også super godt som lidt kant i rørt fars til som f.eks. frikadeller og fiskefrikadeller samt i tatar af fisk og kød. 

Ingredienser:

Sennepsfrø*, vand, cognac eddike*, havsalt, krydderier*, urter* (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 543kJ/131kcal, Fedt 8,3g, Heraf mættede fedtsyre 1,1g, Kulhydrat 1,8g, Heraf sukker 1,4g, Protein 7,5g, Salt 4,6g.

Leveres som tørvare.

300,00 kr. pr. ltr.