Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
La Macina Ligure

Økologiske Italienske Sorte Oliven u/sten

180 gram

Medlemspris
DKK 50,31
Normalpris
DKK 55,90
Bliv medlem og spar DKK 5,59,- på denne vare.

Beskrivelse

Taggiasche oliven kendes bedst for sin milde og frugtige smag. Den er også kendt, som den oliven sort, der typisk får omvendt ikke-oliven-spisere til, at kunne lide oliven. Den er lille, sort til grøn-sort og modner meget sent. Ofte skal man hen i januar før der sker noget. Den dyrkes stort set kun i Ligurien, i det allernordligste Italien, men også i Provence-Alpes på den Franske side af grænsen. Både frugten og olien stråler ved fraværet af bitterhed. Derfor kan olien, med fordel, bruges, når du skal piske din egen, sunde og ernæringsrigtige mayonnaise.

Den gode historie

"La Macina Ligure" er etableret af en gammel bondeslægt, som gennem generationer har dyrket de traditionelle Liguriske afgrøder med overvejende fokus på Genovese basilikum og de milde frugtige Taggiasche oliven. Disse danner grundlaget for de fleste af “La Macina Ligure’s” produkter. Alt hvad der kommer fra “La Macina Ligure”, er økologisk og derfor selvfølgelig dyrket uden brug af kunstgødning.

Sådan kan du gøre

De sorte Taggiasche oliven er fantastiske til aperitiffen, til mellemmåltidet og i stort set alle de retter og tilberedninger, hvor du normalt bruger sorte oliven. Naturligvis også, hvis du selv laver din egen tapenade.

Ingredienser:

Ligurisk oliven*, 50% ekstra Jomfru Olivenolie*, salt, mælkesyre (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1220 kJ/ 296 kcal, Fedt 31g, Heraf mættede fedtsyre 5,4g, Kulhydrat 2,7g, Heraf sukkerarter <0,5g, Protein 1,6g, Salt 2,7g.

Leveres som tørvare.

279,50 kr. pr. kg