Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Økologisk Dansk Landand, 2700-2900 gram

Medlemspris
DKK 198,71
Normalpris
DKK 249,00
Bliv medlem og spar DKK 50,29,- på denne vare.

BESKRIVELSE 

And bør ikke kun være noget man spiser til jul, men hele året. Birte & Martins ænder er i særklasse en helt fantastisk spise. Ændernes diæt og den rigelige motion, gør kødet mørkt, smagfuldt og fedtsyre sammensætning utrolig interessant ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt. Helstegt and som vi kender det, smager herligt men prøv at stege brysterne rosa på benet, spræng og fedtsylt lårene og lav fond på skroget. 

DEN GODE HISTORIE 

Vestergård ligger i Handbjerg tæt ved Limfjorden (og måske endnu mere vigtigt, kun ca. 20 min. fra slagteriet). Her opdrætter Martin og Birte Daasbjerg blandt andet økologiske ænder af racen Peking. De har rig mulighed for at snadre i vandhuller, rigelig med plads at røre sig på og de kan på den måde supplere deres økologiske foder med gode naturlige næringsstoffer fra vilde urter, kløver, græs og insekter.

Ændernes diæt og den rigelige motion, gør kødet mørkt, smagfuldt og fedtsyre-sammensætning utrolig interessant ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt.

Foldene, som ænderne går i, får mellem hvert hold ænder lov at få fred, så de planter ænderne elsker og som bl.a. giver dem deres dybe egnsmag og interessante ernæringsprofil, kan få lov at gro. Den rigelige plads, den friske luft og naturlige foder gør brugen af medicin overflødig.  

SÅDAN KAN DU GØRE 

Andesteg: Tø anden op, gerne over 2 dage i køleskabet, gerne utildækket halvdelen af tiden. Skindet på brysterne og lårene ridses fint og gnides med lidt olivenolie hvorefter anden bindes op og placeres i et ildfast fad af passende størrelse. 

Krydr omhyggeligt med flagesalt og friskkværnet sort peber. Riv ved hjælp af et rivejern stjerneanis samt appelsin- og citronskal ud over anden. Brun den 15 minutter ved 230 grader og derefter 30 minutter ved 190 grader. Tag anden ud og lad den hvile i mindst 30 min inden lårene skæres af. Sæt brystet og lårene tilbage i ovnen og giv brysterne 5 - 7 minutter og lårene gerne mindst en halv time. Skær brysterne af skroget og derefter i diagonale tynde skiver.

Ingredienser: Økologisk Dansk Landand. 
Altid 100 % naturligt indhold. 

Denne vare leveres som frostvare. 

70,97 kr. pr. kg