Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Økologiske Skånske Kyllingeunderlår, 500-550 gram

Medlemspris
DKK 42,26
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 7,24,- på denne vare.

Beskrivelse

Når vores skånske kyllinger er store nok til at blive slagtet, springer forskellen fra andre gode økologiske kyllinger for alvor en i øjnene. Kyllingerne håndteres, helt bogstaveligt, i hele processen fra de indsamles hos avlerne, ved ankomsten til slagteriet og til aflivningen som foregår manuelt og skånsomt efter forudgående bedøvelse. 

Det faktum at vore skånske kyllinger har levet et langt og godt liv, opleves for alvor når du første gang serverer dem, hvis du altså gør det rigtig. Skindet er tykt og forbliver sprødt, kødet har struktur og er seriøst saftigt.

Den gode historie 

Kyllingerne er som noget helt specielt økologiske hele vejen igennem fra moderdyrene. Når kyllingerne bliver omkring 3 uger overflyttes de til store stalde med adgang til store udendørs arealer. Her går de i mindst 7 uger med masser af plads til selv, og til at supplere deres økologiske foder med græs, larver og insekter, som de kan skrabe efter i jorden. I perioder hvor der er begrænset mængde vildtvoksende græs, suppleres deres foder med græs, ensilage og andet økologisk grovfoder. 

Sådan kan du gøre 

Tag gerne kyllingelårene ud fra frost 1 dag før. Jeg plejer at pakke dem ud af emballagen, placere dem i køleskabet på en tallerken. Kom 12 kyllingelår i en gryde med det hvide af en porre, to gulerødder, to stængler bladselleri og en bouquet garni i en gryde og dæk med koldt vand. Bring gryden i kog og småkog underlårene til de er møre og fisk undervejs de forkellige grøntsager op når de er møre. Skære grøntsagerne i mindre stykker og kom dem i suppen, tillige med fintsnittet spinat og smag omhyggeligt til med salt og peber.

Ingredienser: 100 % Svensk Økologisk Kylling. 
Altid 100 % naturligt indhold. 

Denne vare leveres som frostvare.

80,49 kr. pr. kg