Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Varde Ådal Lam

Dansk Kanin

ca. 2000 gram

Medlemspris
DKK 449,10
Normalpris
DKK 499,50
Bliv medlem og spar DKK 50,40,- på denne vare.

Beskrivelse

Kaninkødet smager en smule mere karakterfuldt end kylling, er mørt og saftigt, hvis det bliver ordentligt tilberedt. Kaninen er udskåret i reelle stykker, som ses på billedet.

Den gode historie

I dagens Danmark burde der stå et fad med kanin i hvert hjem en gang om ugen. Kaninavl er utroligt bæredygtigt, bl.a. på grund af den lynhurtige tilvækst på naturligt foder (ukrudt). Kaninerne fra Varde Ådal er “desværre” ikke økologiske. Dertil har Torben & Co simpelthen for stort et hjerte, for forskrifterne siger, at økologiske kaniner skal være ude om vinteren, hvilket bevirker at kaninerne meget ofte bliver syge pga. af det fugtige vejr. I stedet for at være ude om vinteren, opdrættes kaninerne med masser af plads, ordentligt foder og godt med strøelse indendørs i de koldeste og fugtigste måneder.

Sådan kan du gøre

Kanin skal enten tilberedes lynhurtigt ved høj temperatur eller lang tid ved lav temperatur. Skær ryg og køller af skroget. Skær fileterne af og skær derefter skankerne af køllerne og løsn kødet ved, at skære langs lårbenet. Del køllekødet i tre stykker hvor de naturligt deler sig. Kog fond på skroget og lidt suppeurter og braiser heri boven og skanker til de er møre, hvorefter kødet plukkes af benene i så hele stykker som muligt. Krydr omhyggeligt ryg og køllestykker og steg dem lynhurtigt! Kog fonden ind og monter den med smør, sennep og krydderurter. 

Ingredienser:

Kanin. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

224,55 kr. pr. kg