Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Bov af Økologisk Dansk Lam

1000 - 1200 gram

Medlemspris
DKK 196,88
Normalpris
DKK 229,50
Bliv medlem og spar DKK 32,63,- på denne vare.

Beskrivelse

Bov er lammets forben og skulder. Kødet indeholder en del bindevæv samt fedt og er suverænt til langtidstilberedning som virkelig får det bedste frem i lammet. Du kan nærmest ikke give kødet for lang tid i ovnen. Boven er også perfekt til fremstilling af pølser og hakkekød/fars.

Den gode historie

30 hektar af gårdens jord ligger i Nationalpark Vadehavet, hvor fårene sommergræsser og der laves hø. På de øvrige arealer rundt om gården produceres der økologiske grøntsager og supplerende vinterfoder. Den naturlige diæt og masser af plads gør kødet mørkt og intenst i smagen. Moderdyrene er af racen Dorset som går i brunst flere gange om året og vædderne er Texel som giver stærke og kødfulde dyr med høj spisekvalitet.

Historien om dyrene fra Varde Ådal, er så idyllisk, som den kan blive i disse tider, hvor enorme konventionelle gårde og industriel fødevareproduktion er det, der sætter normen for danske fødevarer. Familien Kousgaard på 5, mor Eva, far Torben og de 3 sønner Emil, Anton og Asger, driver som deres primære levevej slægtsgården ud fra præmissen om, at gården stort set skal kunne brødføde familien. Og det er på bæredygtig vis, underforstået at økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i alle henseender er en selvfølge.  For at undgå unødigt stress ved transport har familien indrettet eget slagteri på gården.

Sådan kan du gøre

Prøv en rigtig simreret, som ikke tager lang tid at gøre klar - og som sagtens kan passe sig selv i ovnen. Lammebov langtidstilberedt med Tomat, Oliven og Løg.

Ingredienser:

Økologisk Dansk Lam. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

178,98 kr. pr. kg