Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Chops af Økologisk Dansk Rigtigmad Lam

2 stk., 300 - 350 gram

Medlemspris
DKK 84,38
Normalpris
DKK 95,00
Bliv medlem og spar DKK 10,63,- på denne vare.

Beskrivelse

Chops er skåret af saddelstykket med ben og fedtkant, en garanti for smag og saftighed. Lidt nemmere at håndtere på både grill og pande iht. lammekoteletter med skafter, skåret af kronen.

Den gode historie

Et Rigtigmad Lam er lam på den gode måde. Lam er fortrinlige til bl.a. naturpleje samt afgræsning af magre og svært tilgængelige naturområder. Diversiteten i den naturlige føde de selv finder giver en meget interessant fedtsyresammensætning tillige med en fantastisk dyb og nuanceret smag. De lammeavlere vi samarbejder med er nogen vi kender. Vi kender deres tilgang til naturen og deres dyr. De opdrætter 100% økologisk og sender deres dyr til slagtning lokalt, så dyrene ikke lider unødig overlast ved lang transport. 

Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Dup koteletterne tørre og krydr dem omhyggeligt med salt og peber. Rør lidt sennep op med lidt olivenolie og pensl koteletterne hermed. Hak rosmarin, salvie, merian, timian, persille, frisk revet citronskal samt naturligvis hvidløg og vend koteletterne heri. Steg dem ca. 2 minutter på hver side i olivenolie på en pande eller endnu bedre på en hed grill.

Ingredienser:

Økologisk Dansk Lam fra Rigtigmad Lam. Altid 100 % naturligt indhold. 

259,62 kr. pr. kg