Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Hakkekød af Økologisk Dansk Rigtigmad Lam 15-20%

400 gram

Medlemspris
DKK 68,75
Normalpris
DKK 79,50
Bliv medlem og spar DKK 10,75,- på denne vare.

Beskrivelse

Her bruger vi hovedsageligt kødet fra lammeboven tillige med ureelle stykker af vore andre udskæringer. Vi holder en god fedtprocent i det hakkede kød for, at sikre såvel smag som saftighed.

Den gode historie

Et Rigtigmad Lam er lam på den gode måde. Lam er fortrinlige til bl.a. naturpleje samt afgræsning af magre og svært tilgængelige naturområder. Diversiteten i den naturlige føde de selv finder giver en meget interessant fedtsyresammensætning tillige med en fantastisk dyb og nuanceret smag. De lammeavlere vi samarbejder med er nogen vi kender. Vi kender deres tilgang til naturen og deres dyr. De opdrætter 100% økologisk og sender deres dyr til slagtning lokalt, så dyrene ikke lider unødig overlast ved lang transport. 

Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Rør det hakkede kød sejt med æg (ca. 2 pr. 500 g.), Dijon sennep, salt og friskkværnet peber. Brug gerne revet rødløg og masser af omhyggeligt skyllede friske krydderurter. Rosmarin, salvie, oregano, timian og naturligvis hvidløg er supergodt til lam, men også hakket persille, estragon og myte er skønt. Smag omhyggeligt farsen til og lad den hvile mindst en time i køleskabet. Form flotte frikadeller med en ske og steg dem gyldne på begge sider i end blanding af olivenolie og smør ved moderat varme.

Alternativt kan denne opskrift på Spyd med Lammefrikadeller serveret med Tomat, Courgetter og Mynte, fungere både som forret eller hovedret.

Ingredienser:

Økologisk Dansk Lam fra Rigtigmad Lam. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

171,88 kr. pr. kg