Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Kølle m. ben af Økologisk Dansk Rigtigmad Lam

1800 - 2000 gram

Medlemspris
DKK 437,50
Normalpris
DKK 499,50
Bliv medlem og spar DKK 62,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Køllen er lammets bagben og er modsat boven/forbenet delvist mørt og nemt at stege rosa og måske derfor en favorit til påske- og pinsemiddagen. Steg den hel, eller skær den ud i muskler og tilbered den som lammeryg eller filet. På den måde er der også ben og afpuds til en god sovs.

Den gode historie

Et Rigtigmad Lam er lam på den gode måde. Lam er fortrinlige til bl.a. naturpleje samt afgræsning af magre og svært tilgængelige naturområder. Diversiteten i den naturlige føde de selv finder giver en meget interessant fedtsyresammensætning tillige med en fantastisk dyb og nuanceret smag. De lammeavlere vi samarbejder med er nogen vi kender. Vi kender deres tilgang til naturen og deres dyr. De opdrætter 100% økologisk og sender deres dyr til slagtning lokalt, så dyrene ikke lider unødig overlast ved lang transport. 

Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Varm din ovn op til 225 grader. Gnid lammekøllen med god olivenolie og krydr den herefter over det hele med groft salt, eller saltflager samt frisk kværnet sort peber og læg den i en bradepande af passende størrelse. Brun den omhyggeligt i ovnen 15-20 min. og skru ned til 100 grader, pluk masser af frisk rosmarin over køllen, dryp den med rigeligt olivenolie og læg et par klaser stilktomater, en håndfuld gode oliven, et par pillede, kvartede løg ved og giv det hele ca. 2,5 time. Tag herefter køllen ud. Skru ovnen op på 225 grader igen og giv den 5-7 min. inden den skæres i tynde skiver.

Ingredienser:

Økologisk Dansk Lam. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

230,26 kr. pr. kg