Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Krone af Økologisk Dansk Rigtigmad Lam

650-850 gram

Medlemspris
DKK 218,75
Normalpris
DKK 249,50
Bliv medlem og spar DKK 30,75,- på denne vare.

Beskrivelse

Lammekrone er for mange den lækreste og mest eksklusive udskæring på lammet. Den sidder på ryggen af lammet og er mør og meget saftig, hvis du er omhyggelig med tilberedningen. Steg den hel evt. som beskrevet herunder eller skær den i koteletter, som egner sig fortræffeligt til grillen.

Den gode historie

Et Rigtigmad Lam er lam på den gode måde. Lam er fortrinlige til bl.a. naturpleje samt afgræsning af magre og svært tilgængelige naturområder. Diversiteten i den naturlige føde de selv finder giver en meget interessant fedtsyresammensætning tillige med en fantastisk dyb og nuanceret smag. De lammeavlere vi samarbejder med er nogen vi kender. Vi kender deres tilgang til naturen og deres dyr. De opdrætter 100% økologisk og sender deres dyr til slagtning lokalt, så dyrene ikke lider unødig overlast ved lang transport.

Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Rids fedtet på lammekronen og gnid det med en blanding af knuste hele korianderfrø, knust hvidløg, reven citronskal, frisk hakket rød chili (efter temperament) og frisk hakket salvie. Steg den ridsede, krydrede lammekrone med fedtsiden nedad på en pande ved moderat varme. 8-10 minutter og sæt den i ovnen ved 225 grader yderligere 8-10 min. Tag kronen ud og lad den hvile 8-10 minutter, giv den 2 minutter i den varme ovn og skær den i skiver mellem benene!

Ingredienser:

Økologisk Dansk Lam fra Rigtigmad Lam. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

265,15 kr. pr. kg