Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Mørbrader af Økologisk Dansk Rigtigmad Lam

200-250 gram

Medlemspris
DKK 115,63
Normalpris
DKK 134,50
Bliv medlem og spar DKK 18,88,- på denne vare.

Beskrivelse

Mørbraden er en perfekt introduktion for lammeskeptikere. Den er skær, meget mør og mager hvilet gør, at den ikke har samme intense smag som skank og bov, der som regel skattes højt af lammeaficionados.

Den gode historie

Et Rigtigmad Lam er lam på den gode måde. Lam er fortrinlige til bl.a. naturpleje samt afgræsning af magre og svært tilgængelige naturområder. Diversiteten i den naturlige føde de selv finder giver en meget interessant fedtsyresammensætning tillige med en fantastisk dyb og nuanceret smag. De lammeavlere vi samarbejder med er nogen vi kender. Vi kender deres tilgang til naturen og deres dyr. De opdrætter 100% økologisk og sender deres dyr til slagtning lokalt, så dyrene ikke lider unødig overlast ved lang transport. 

Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Krydr mørbraderne omhyggeligt med salt og peber, eller måske et blandingskrydderi som Ras al nouth, vadouvan eller blot en god madras karry. Steg eller gril dem hurtigt, ca. 1 minut på hver side. Lav en salat af Romaine salat med grillede grøntsager som artiskok, squash, peberfrugt samt oliven og rå salatløg i fine skiver. Prøv evt. denne lune dressing. Halver en håndfuld meget modne sherry tomater og kom dem i en lille kasserolle, gerne med blomst og stængel. Lad dem stå ved meget svag varme og lune igennem inden du blender og sier dressingen. Smag til med salt, peber og citronsaft samt evt. hakket mynte eller basilikum.

Ingredienser:

Økologisk Dansk Lam fra Rigtigmad Lam. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

420,45 kr. pr. kg