Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Skanke af Økologisk Dansk Rigtigmad Lam

2 stk., ca. 600 gram

Medlemspris
DKK 106,25
Normalpris
DKK 124,50
Bliv medlem og spar DKK 18,25,- på denne vare.

Beskrivelse

Skanken sidder nederst på køllen og er, tilberedt behørigt, en fantastisk lækker, saftig og smagfuld udskæring om flere burde unde sig selv at smage. Den passer nærmest sig selv i ovnen eller braiserer i gryden og byder dig velkommen hjem fra en frisk spadseretur med en skøn duft.

Den gode historie

Et Rigtigmad Lam er lam på den gode måde. Lam er fortrinlige til bl.a. naturpleje samt afgræsning af magre og svært tilgængelige naturområder. Diversiteten i den naturlige føde de selv finder giver en meget interessant fedtsyresammensætning tillige med en fantastisk dyb og nuanceret smag. De lammeavlere vi samarbejder med er nogen vi kender. Vi kender deres tilgang til naturen og deres dyr. De opdrætter 100% økologisk og sender deres dyr til slagtning lokalt, så dyrene ikke lider unødig overlast ved lang transport. 

Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Lammeskank med Selleri Puré.

Krydr lammeskankene (en pr. person) og skræl og halver knoldselleri. Kom begge dele i en stegegryde eller en Römertopf med lidt vand, saften af en citron og gerne en masse krydderurter. Rosmarin, løvstikke, citron timian eller andet ville være skønt. Braiser i ovnen ca. 3 - 3,5 timer ved 175 grader. Tag selleri ud og blend HELT GLAT med lidt jomfruolivenolie eller brunet smør og smag omhyggeligt til med salt og peber. Skru i mellemtiden oven op på 220 grader og glaser skankene i den indkogte stegesky. Server gerne med en salat af sprøde romainesalat blade, fint høvlet blegselleri, grønne æbler og valnødder, vendt med citronsaft & oliven- eller valnøddeolie.

Ingredienser:

Økologisk Dansk Lam fra Rigtigmad Lam. Altid 100 % naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

177,08 kr. pr. kg