Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Tern af Økologisk Dansk Lam

400 gram

Medlemspris
DKK 67,74
Normalpris
DKK 79,50
Bliv medlem og spar DKK 11,76,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores tern af økologisk lam skæres af nakken. Kødet er smagsfuldt og har en god struktur og er fantastisk til braiserede retter, hvor ternene får lov at snurre længe ved lav temperatur.

Den gode historie

30 hektar af gårdens jord ligger i Nationalpark Vadehavet, hvor fårene sommergræsser og der laves hø. På de øvrige arealer rundt om gården produceres der økologiske grøntsager og supplerende vinterfoder. Den naturlige diæt og masser af plads gør kødet mørkt og intenst i smagen. Moderdyrene er af racen Dorset som går i brunst flere gange om året og vædderne er Texel som giver stærke og kødfulde dyr med høj spisekvalitet.

Historien om dyrene fra Varde Ådal, er så idyllisk, som den kan blive i disse tider, hvor enorme konventionelle gårde og industriel fødevareproduktion er det, der sætter normen for danske fødevarer. Familien Kousgaard på 5, mor Eva, far Torben og de 3 sønner Emil, Anton og Asger, driver som deres primære levevej slægtsgården ud fra præmissen om, at gården stort set skal kunne brødføde familien. Og det er på bæredygtig vis, underforstået at økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i alle henseender er en selvfølge.  For at undgå unødigt stress ved transport har familien indrettet eget slagteri på gården.

Sådan kan du gøre

Krydr lamme ternene omhyggeligt med salt og peber og brun dem i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg, groftskårne urter, en bouquet garni, lidt chili og hakkede flåede tomater og braiser kødet mørt ca. 45 - 60 minutter ved lav temperatur. Lad gerne kødet hvile i mindst en halv time inde servering, eller endnu bedre, lav retten dagen før.  

Ingredienser:

Lam fra Rigtigmad Lam
Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

169,35 kr. pr. kg