Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Tern af Økologisk Dansk Rigtigmad Lam

400 gram

Medlemspris
DKK 68,75
Normalpris
DKK 79,50
Bliv medlem og spar DKK 10,75,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores tern af økologisk lam skæres af nakken. Kødet er smagsfuldt og har en god struktur og er fantastisk til braiserede retter, hvor ternene får lov at snurre længe ved lav temperatur.

Den gode historie

Et Rigtigmad Lam er lam på den gode måde. Lam er fortrinlige til bl.a. naturpleje samt afgræsning af magre og svært tilgængelige naturområder. Diversiteten i den naturlige føde de selv finder giver en meget interessant fedtsyresammensætning tillige med en fantastisk dyb og nuanceret smag. De lammeavlere vi samarbejder med er nogen vi kender. Vi kender deres tilgang til naturen og deres dyr. De opdrætter 100% økologisk og sender deres dyr til slagtning lokalt, så dyrene ikke lider unødig overlast ved lang transport. 

Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Krydr lamme ternene omhyggeligt med salt og peber og brun dem i en tykbundet gryde. Tilsæt hvidløg, groftskårne urter, en bouquet garni, lidt chili og hakkede flåede tomater og braiser kødet mørt ca. 45 - 60 minutter ved lav temperatur. Lad gerne kødet hvile i mindst en halv time inde servering, eller endnu bedre, lav retten dagen før.  

Ingredienser:

Lam fra Rigtigmad Lam
Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

171,88 kr. pr. kg