Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-

Ledige stillinger

RIGTIMAD.DK SØGER EN SUPER SKARP INDKØBER

Der er rigtig mange der rigtig gerne vil have Rigtigmad bragt sikkert og direkte til deres adresse, så vi har masser at lave og derfor brug for at få frigivet lidt kræfter.  Med mange nye skønne kunder, er vores mission om, at gøre vores til at få bedre, sundere, mere velsmagende fødevarer på middagsbordene ude i landet, i den grad blevet modtaget på bedste vis.

Derfor har vi brug for kompetent hjælp til at få fundet en masse nye varer, som vi kan få på hylderne, men også brug for hjælp til at holde kontakten til vores nuværende værdsatte samarbejdspartnere. 

Vi søger en dynamisk indkøber, der måske har fulgt vores virksomhed på sidelinjen, og som kender eller endnu bedre, lever vores mission. Du har erfaring og et indgående kendskab til faget og til branchen.

Du elsker mad, du elsker smag, du elsker kvalitet, og kan skelne mellem skidt og kanel. Du ved, hvad tingene skal koste, og ved at en god tone skaber stærke relationer til fremtidige samarbejdspartnere. Såvel som til dine kolleger.

Du er en knokler, der ved, hvor der skal sættes ind, men kender dine begrænsinger såvel som din besøgstid. Du er en teamspiller, der kender din plads og dine evner. Du er den, som man som kollega ved står ved ens side, når behovet er der.

Er det dig teksten overfor handler om, så send ansøgning og CV med det samme, så vi kan få truffet det rigtige valg og komme igang.

Vi har lager og kontor i Køge, hvorfra vi distribuerer Rigtigmad til hele landet.

Send en mail på kasper@rigtigmad.dk med dit C.V og ansøgning.