Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

Medlemsbetingelser

VELKOMMEN TIL RIGTIGMAD.DK

Vi er utrolig glade for at byde dig velkommen i vores madklub Rigtig Mad.

Vi arbejder tæt sammen med lokale producenter, så vi skaber den korteste vej fra mark og hav til middagsbord.

Unødvendige fordyrende mellemled som grossister og supermarkeder har vi fjernet. Det betyder, at vi kan tilbyde alle produkter til en særlig medlemspris. Vi glæder os til at dele nogle af vores yndlingsråvarer med dig. 

God fornøjelse.

 

DIT MEDLEMSKAB

1.1 Et medlemskab hos Rigtigmad.dk koster pr 1. januar 2018 75 DKK inkl. moms per måned.

1.2 Dit medlemskab fortsætter helt automatisk fra måned til måned.

Hvis du ikke har afmeldt dit medlemskab inden din aktuelle fornyelsesdato, trækker vi medlemsprisen for kommende måned på det betalingsmiddel, du har tilknyttet din konto. 

Når du opretter dit medlemskab, indtaster du det gældende betalingsmiddel. Dette kan altid opdateres via “Din Konto”, som du finder i bunden af hjemmesiden. 

1.3 Dit medlemskab er personligt og giver ret til at købe vores produkter til vores kostpris (dog maksimalt 15.000 DKK pr. måned). Skulle du have større behov i forbindelse med en fest eller erhverv, er du velkommen til at kontakte os via e-mail. 

1.4 Dit medlemskab er udelukkende til personligt brug. 

 

SÅDAN FUNGERER FAKTURERINGEN

2.1. Betalingsdato. Vi trækker betaling for medlemskabet på samme kalenderdag, som du opretter din profil. I tilfælde af at betaling ikke kan gennemføres, eller den pågældende startdato ikke findes i en måned, kan betalingsdatoen ændres.

2.2. Afmelding. Vi har en kort bindingsperiode på løbende måned + en måned. Vi yder ikke refusion, såfremt du ikke har benyttet dit medlemskab.

Du skal afmelde dit medlemskab ved, at gå til "Min konto" og følge instruktionerne. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af medlemsperioden. 

2.3. Ændringer af pris og abonnement. Vi forbeholder os retten til, at vi til enhver tid kan ændre vores abonnementer og prisen på dem. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde for dig efter din allerede betalte medlemsperiode. Vi vil under alle omstændigheder altid informere dig grundigt, hvis dette skulle blive aktuelt.

2.4. Hver gang der hæves et beløb på dit kort, vil du modtage en kvittering på den e-mail, som er tilknyttet din profil. 

2.5. Skulle der opstå problemer med transaktioner på dit kort, ved du øjeblikkeligt få besked via den e-mail, som er tilknyttet din profil. 

 

VORES PRISER

3.1. Medlemspriser er den pris, du handler til som medlem af Rigtigmad.dk. Vores ønske er at gøre vores produkter så tilgængelige som muligt med så lave priser som muligt.

Vi har derfor skabt en forretningsmodel hvor vi tjener på dit medlemskab fremfor den klassiske model hvor der ligger en stor avance på produkterne. 

Hvis du ikke ønsker, at spare op til 40% på dine køb, ved at være medlem, kan du altid handle til normalpriser hos os. 

 

GÆLDENDE LOV

4.1 Vores medlemsbetingelser er under dansk lovgivning. Betingelserne vil ikke på noget tidspunkt kunne begrænse eventuelle forbrugerrettigheder.

 

KUNDESERVICE

5.1 Kontakt os gerne på følgende e-mail, hvis du skulle have spørgsmål: mail@rigtigmad.dk.

 

GYLDIGHED FOR BETINGELSER

6.1 Hvis dele af disse betingelser skulle findes ugyldige, vil de øvrige betingelser fortsat være gældende.

 

ÆNDRINGER AF BETINGELSERNE

7.1 Rigtigmad.dk har ret til at ændre disse brugerbetingelser. Dette inkluderer ændring af medlemsprisen. I sådanne tilfælde vil du altid blive informeret grundigt inden ændringerne træder i kraft. 

 

KOMMUNIKATION

8.1 Du vil modtage information omkring dit medlemskab (inkl. betalingsgodkendelser, oplysninger omkring adgangskode og betalingsmidler samt diverse meddelelser) via den e-mail, du har oprettet dit medlemskab med.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER

9.1 Når du opretter dig som medlem, har vi brug for følgende oplysninger: 

- navn 

- adresse 

- e-mail

- betalingskort

Registrering af disse oplysninger anvendes udelukkende til at levere dine bestillinger samt håndtering af dit medlemskab. 

Dine oplysninger bliver opbevaret så længe, du er medlem, og op til to år efter eventuel afmelding. Dette sker udelukkende i tilfælde af indsigelser. 

Betalingskortoplysninger opbevares krypteret ved PCI DSS compliance standard. Rigtigmad.dk har ikke direkte adgang til disse, da de opbevares sikkert af vores betalingspartnere. 

Alle oplysninger opbevares udelukkende for at give dig den bedste service og vil aldrig blive solgt eller videregivet til tredjemand.

 

KLAGEMULIGHEDER

Skulle der opstå et problem vil vi gøre, hvad kan for at hjælpe dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på mail@rigtigmad.dk.

Disse betingelser er senest ændret 1. januar 2018.