Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Naturmælk

Økologisk Cumulublu

200 gram

Pris
DKK 40,23

Beskrivelse

Naturmælks Cumulublu af Danablu-typen er baseret på økologisk mælk med blåskimmel kulturer. Fedmen (60+), røgen og blåskimlen komplimenterer hinanden på fantastisk vis og giver tilsammen en intens og harmonisk smagsoplevelse. Min. holdbarhed 5 dage.

Den gode historie

Traditionen med at røge oste er oldgammel. I gamle dage gjorde man det for at få den friske ost til at holde lidt længere, men i dag røger man udelukkende for smagens skyld. Smagfuld, røget ost er noget, man ved noget om på Haarby mejeri, som fremstiller Cumulublu. Det var nemlig her, at den kendte fynske rygeost fik nyt liv tilbage i 70’erne, da Lene og Sven Grønlykke satte alt ind på, at sikre, at den traditionelle fynske rygeost ikke røg i glemmebogen.

Sådan kan du gøre

Cumulublu er en ost med karakter, der fortjener den rette opmærksomhed. Server den tempereret, gerne med en garniture med lidt sødme. Nødder i honning, tørrede frugter eller måske en skive sød, moden pære. Sød hvidvin af god kvalitet eller et godt glas portvin vil være et godt bud til.

Ingredienser:

Pasteuriseret MÆLK*, salt, MÆLKEsyrekultur, osteløbe, skimmel (P. Roqueforti) (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1633 KJ / 395 Kcal, Fedt 36,1g, Heraf mættede fedtsyrer 23,4g, Kulhydrater 1g, Heraf sukkerarter 1g, Protein 16,5g, Salt 2,5g.

Leveres som kølevare.

201,11 kr. pr. kg