Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Tebstrup

Økologisk Flora Mundo

140 gram

Pris
DKK 38,00

Beskrivelse

Gedeost karakteriseres oftest som meget hvid pga. et meget mindre indhold af karotin i forhold til f.eks. komælk. Til gengæld er indholdet af protein i tørstoffet mindre, hvilket gør osten mere tør. Flora Mundo er noget mildere og opleves knapt så syrligt som sine sydeuropæiske artsfæller. Min. holdbarhed 5 dage.

Den gode historie

Eventyret om Tebstrup Gedeosteri starter tilbage i 80’ernes Danmark, hvor produktion af gedeost var ikke-eksisterende. Dorthe Sørensen havde 2 geder, der leverede mælk til den daglige husholdning, men en mejeriingeniør, som kom forbi i et andet ærinde, foreslog hende at lave et gedeosteri. Resten er historie og det, der startede som et mikro-gedeosteri i den smukke natur omkring Ejer Bavnehøj, syd for Skanderborg, er nu blevet til et smukt foretagende med kunder i både Danmark og udlandet. Succesen og væksten er kun gået en vej, og den skyldes Dorthe's vedholdende passion for dyrene, råvarekvaliteten, produkterne tillige med en stor portion stædighed.

Sådan kan du gøre

Nyd osten til morgenmaden, frokosten eller brug den som et friskt, fedt element i en salat med karakter. Sauvignon Blanc fra Loire eller Silvaner er det perfekte drikkevarer valg.

Ingredienser:

Pasteuriseret gedeMÆLK*, MÆLKesyrekultur, vegetabilsk løbe, fennikelfrø*, havsalt (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1452 KJ / 347 Kcal, Fedt 26,7g, Heraf mættede fedtsyrer 14,1g, Kulhydrater 2,8g, Heraf sukkerarter 0,5g, Protein 23,9g, Salt 2g.

Leveres som kølevare.

271,43 kr. pr. kg