Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Ghee Easy

Økologisk Ghee fra Græsfodrede Køer, Laktosefri - Stort glas

245 gram

Pris
DKK 51,00

Beskrivelse

Ghee Easy er lavet på den fede mælk fra økologisk opdrættede køer. Køerne er græsfodrede, og får gennem deres naturlige foder, det køer altid har spist, en masse vigtige næringsstoffer som f.eks. omega 3 og omega 9 samt vitaminerne A, D, E og K fra naturlige kilder. Ghee Easy har en god og tydelig smag af godt smør.

Den gode historie

Ghee eller klaret smør, er det rene smørfedt, dvs. smør, som er blevet separeret fra laktosen, sukkerstoffer og kaseinet, dets proteinstoffer. Det betyder, at ghee kan varmes op til højere temperaturer end almindeligt smør, men også end olivenolie, som grad for grad mister flere og flere af de værdifulde næringsstoffer, i takt med at den bliver opvarmet.

Sådan kan du gøre

Brug ghee når du skal tilberede din mad ved høje temperaturer, som når du skal fritere eller stege. Det er i særdeleshed godt, når du tilbereder grøntsager, hvor den gode smørsmag er med til at fremhæve grøntsagerne. Husk at fedtstoffer som f.eks. ghee er fremragende til at optage smag, så brug gerne aromatiske urter, som især rosmarin, timian, salvie, eller citronskal og chili når du skal stege eller sautere.

Ingredienser:

Økologisk SMØRfedt. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 3681 kJ/ 895 kcal, Fedt >99,8g, Heraf mættede fedtsyre 62,5%, Kulhydrater 0g, Heraf sukker 0g, Protein 0g, Salt 0g.

Leveres som tørvare.

208,16 kr. pr. kg