Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Arla Unika

Økologisk Kry

190 gram

Medlemspris
DKK 54,00
Normalpris
DKK 60,00
Bliv medlem og spar DKK 6,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Gert som er ostemester i Tistrup, tager selv hånd om fremstillingen af Kry fra Arla Unika, der lagrer i 36 uger inden, at den er klar til salg. Grundet diversiteten i køernes foder hen over året vil osten smage forskelligt, ligesom den også vil ændre farve og er dermed alt andet et standardiseret produkt. Osten har en lethed i sine aromaer, uden at miste identitet. Den dufter lidt som ristet brød, og har en intens og krydret smag med milde noter af stald. I munden blandes velsmagen med en let prikken på tungen. Min. holdbarhed 5 dage.

Den gode historie

Den økologiske mælk der er udgangspunkt for denne ost, er fra Sundgaard i Ørnskov, sydvest for Holstebro. Altså udvalgt upasteuriseret råmælk fra en besætning på 160 køer fra en specifik gård. Den exceptionelle mælkekvalitet sammenholdt med fokus i køernes foder, giver en fantastisk ost.

Sådan kan du gøre

Nyd Kry når du har lyst til et stykke god ost, men giv dén den opmærksomhed, som den fortjener. Sørg for at temperere den inden servering. En ost som Kry har det bedst i selskab med hvidvin eller et godt glas godt øl, frem for røde vine.

Ingredienser:

RÅMÆLK*, salt, osteløbe, MÆLKESYREKULTUR (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1815 KJ / 438 Kcal, Fedt 36g, Heraf mættede fedtsyrer 23g, Kulhydrater <0,5g, Heraf sukkerarter <0,5g, Protein 27g, Salt 1,7g.

Leveres som kølevare.

284,21 kr. pr. kg