Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Naturmælk

Økologisk Naturmælk Smør/ Saltet og Laktosefri

250 gram

Medlemspris
DKK 27,00
Normalpris
DKK 30,00
Bliv medlem og spar DKK 3,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Naturmælks laktosefri smør er blevet til for, at de der har udfordringer med mælkens naturlige indhold af mælkesukker og laktose også har mulighed for at nyde smørrets kulinariske egenskaber, hvad enten om det er i maden eller på et stykke godt brød. Min. holdbarhed 5 dage.

Den gode historie

Tilbage i 1987 drømte en lille kreds af visionære landmænd om at lave et økologisk mejeri baseret på andelstanken, men der skulle gå mange år inden drømmen blev til det Naturmælk, som danskerne kender og respekterer. I dag inkluderes også Øllingegård og til dels Hinge Mejeri i Naturmælk. Projektet er dog drevet af det samme udgangspunkt som drømmene fra dengang, nemlig byggende på den gamle indianske læresætning: " Vi har ikke arvet jorden efter vore fædre, men lånt den af vore børn.”

Sådan kan du gøre

Brug det gode smør, hvor du normalt bruger smør og især på godt brød, hvor det saltede smør i den grad kommer til sin ret, til sammenligning i deciderede retter, hvor det er nemmere at arbejde med usaltet smør for herefter, at krydre inden retten serveres. 

Ingredienser:

Højpasteuriseret dansk FLØDE*, salt, MÆLKEesyrekultur, laktaseenzym (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi  3014 kJ / 733 kcal, Fedt 81g, Heraf mættede fedtsyrer 52 g, Kulhydrater 0,5g, Heraf sukkerarter 0,5 g, Protein 0,5 g, Salt 1,2 g.

Leveres som kølevare.

108 kr. pr. kg