Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Naturmælk

Økologisk Naturmælk Smør/ usaltet

250 gram

Medlemspris
DKK 27,00
Normalpris
DKK 30,00
Bliv medlem og spar DKK 3,00,- på denne vare.

Beskrivelse

For at lave godt smør skal vi have de bedste råvarer fra landmanden, og det vil sige mælk fra økologiske køer, der græsser i mindst 150 dage om året. På det veldækkede grønne ”bord” skal køerne også kunne finde syv forskellige slags urter, som både vi og landmændene anbefaler for at øge sundheden i mælken. Et højt indhold af mineraler og æteriske olier for en ”åben himmelsk smag”. I rollelisten finder vi Jersey køer, Holstein, Rød Dansk Malkerace, Finsk Ayrshier og Montebelliard køer. Min. holdbarhed 5 dage.

Den gode historie

Tilbage i 1987 drømte en lille kreds af visionære landmænd om at lave et økologisk mejeri baseret på andelstanken, men der skulle gå mange år inden drømmen blev til det Naturmælk, som danskerne kender og respekterer. I dag inkluderes også Øllingegård og til dels Hinge Mejeri i Naturmælk. Projektet er dog drevet af det samme udgangspunkt som drømmene fra dengang, nemlig byggende på den gamle indianske læresætning: ”Vi har ikke arvet jorden efter vore fædre, men lånt den af vore børn.”

Sådan kan du gøre

Det usaltede smør kan med fordel bruges i køkkenet, hvor du selv har mulighed for at smage til med salt. Det gode smør forfiner smag og konsistens i puréer og i saucer, det egner sig naturligvis også perfekt til at stege og sautere kød, fisk og grøntsager i.

Ingredienser:

Højpasteuriseret FLØDE*, MÆLKEsyrekultur (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi  3051 kJ / 742 kcal, Fedt 82g, Heraf mættede fedtsyrer 52 g, Kulhydrater 0,5g, Heraf sukkerarter 0,5 g, Protein 0,5 g, Salt 0,04 g.

Leveres som kølevare.

108 kr. pr. kg