Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Naturmælk

Økologisk Røde Kristian

240 gram

Pris
DKK 57,98

Beskrivelse

En mellemblød aromatisk ost med en spiselig naturskorpe. Røde Kristian vaskes i rødkit og er inspireret af de klassisk franske rødkitoste, men er helt sin egen. Smagen er cremet og flødeagtigt, let jordet med strejf af honning. Min. holdbarhed 5 dage.

Den gode historie

Mejerier, hvor ost laves i hånden efter gammeldags teknikker og ditto traditioner er efterhånden sjældne. Men hos Naturmælk holdes traditionerne i hævd, så Røde Kristian bliver vendt, vasket i rødkit og pakket i hånden, præcist som i de gode gamle dage. Mælken til Røde Kristian lavpasteuriseres, og centrifugeres ikke. Det sikrer at mælken beholder sin oprindelige fedtprocent, som derfor kan svinge lidt i det færdige produkt i forhold til sæsonen.

Sådan kan du gøre

Snup et stykke Røde Kristian når du bliver ostesulten, eller server den for gæster, når du vil gøre lidt ekstra ud af gæstebuddet. Husk at rødkitoste har det bedre i selskab med hvide vine eller et godt glas godt øl, end med røde vine.

Ingredienser:

Pasteuriseret MÆLK*, salt, MÆLKesyrekultur, mikrobiel løbe, rødkit kultur, skimmel kultur (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1550kJ/374kcal, Fedt 32g, Heraf mættede fedtsyre 22g, Kulhydrater <0,5g, Heraf sukkerarter <0,5g, Protein 21g, Salt 1,8g.

Leveres som kølevare.

241,73 kr. pr. kg