Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Gratis fragt fra 1.000,- / Kun 29,- fra 500,-
Tebstrup

Økologisk Vita Mundo

100 gram

Pris
DKK 29,00

Beskrivelse

Er Tebstrups svar på en helt naturel, let syrlig og frisk smagende, cremet gederulle som man kender det fra sydligere himmelstrøg. Min. holdbarhed 5 dage.

Den gode historie

Eventyret om Tebstrup Gedeosteri starter tilbage i 80’ernes Danmark, hvor produktion af gedeost var ikke-eksisterende. Dorthe Sørensen havde 2 geder, der leverede mælk til den daglige husholdning, men en mejeriingeniør, som kom forbi i et andet ærinde, foreslog hende at lave et gedeosteri. Resten er historie og det, der startede som et mikro-gedeosteri i den smukke natur omkring Ejer Bavnehøj, syd for Skanderborg, er nu blevet til et smukt foretagende med kunder i både Danmark og udlandet. Succesen og væksten er kun gået en vej, og den skyldes Dorthe's vedholdende passion for dyrene, råvarekvaliteten, produkterne tillige med en stor portion stædighed.

Sådan kan du gøre

Den neutralt smagende gedeost rulle egner sig fortrinligt til videre forarbejdning. Rør den med din yndlings pesto, gratiner den i ovnen eller brug den i en hjemmepisket, syrlig vinaigrette på skalotteløg, olivenolie, god sennep og sherry vineddike. Syrlig frisk gedeost har det godt i selskab med mild champagne eller en god hvidvin fra Loire.

Ingredienser:

Pasteuriseret GEDEMÆLK*, MÆLKEsyrekultur, vegetabilsk osteløbe, havsalt (*=økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1103 KJ / 264 Kcal, Fedt 20g, Heraf mættede fedtsyrer 14g, Kulhydrater 0,5g, Heraf sukkerarter 0,5g, Protein 22g, Salt 1g.

Leveres som kølevare.

290,00 kr. pr. kg