Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
GRO Babymad

Babymad m/ MSC Torsk & Blomkål

ca. 200 gram

Medlemspris
DKK 32,00
Normalpris
DKK 32,00
Bliv medlem og spar DKK 0,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Torsk, grønkål, æbler, broccoli, kikærter, kartofler og squash koges i en hjemmelavet fond baseret på kartofler, gulerødder, græskar, selleri, pastinak, porre, timian, rosmarin og laurbærblade. Hele balladen, pånær torsken som selvfølgelig er MSC-certificeret, er naturligvis produceret uden sprøjtegifte og andet snask, som (heller) ikke hører hjemme i babymad.

Den gode historie

GRO Babymad er økologisk og bæredygtig, 100% mad af 100% rigtige og ærlige råvarer, som er lavet af Mikel, som er 100% kok. Han håndplukker netop de råvarer, der er i sæson, og koger dem med sin hjemmekogte grøntsagsfond. GRO’s babymad er blevet til efter filosofien om, at mad til babyer også skal have identitet, smag og naturligvis være lavet på de rigtige råvarer. Råvarer der giver den bedst mulige ernæringsmæssige værdi.

Sådan kan du gøre

Du skal kun bruge tre minutter på tilberedningen. Vi har nemlig frosset rette ned, i stedet for at varme-konservere den, det gør vi fordi, det holder på vitaminerne, bevarer den lækre smag, og er præcis, som var det hjemmelavet. Fjern papiret og varm din babys mad i en gryde, i et vandbad eller ca. 3 min i mikroovnen. 

Ingredienser:

TORSK (10%), blomkål* (28%), kartofler* (40%), selleri* (7%) og brune ris* (15%) (*= økologisk). Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 427 kj /102 kcal, Fedt 0,6 g, Kulhydrat 18,7 g, Kostfibre 2,2 g, Protein 4,0 g, Salt 0,0 g.

Leveres som frostvare.

144,00 kr. pr. kg